Fiera Milano

Terug naar overzicht

Fiera Milano is sinds 1920 organisator en gastheer van shows en internationale evenementen en beurzen in Milaan en over de hele wereld. Het bedrijf is sinds 2002 aan de Italiaanse beurs genoteerd en speelt een sleutelrol bij het bevorderen van contacten en zakelijke kansen voor kleine en middelgrote ondernemingen en spelers uit de hele wereld.
Ze bieden veilige en comfortabele ruimtes met uitmuntendheid en diensten van hoge kwaliteit. Fiera Milano werkt in teamverband ter bevordering van professionalisme, passie en nieuwsgierigheid in de dagelijkse omgang. Met een totale capaciteit van 399.000 m2, 80 Italiaanse events, 30 buitenlandse events, 36.000 exposanten per jaar en 4,5 miljoen bezoekers per jaar is Fiera Milano een toonaangevende beurslocatie.

Duurzaamheid is een fundamenteel element in de organisatiestrategie van de Fiera Milano Group. Het besluit om een duurzaam beleid te voeren, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met economische maar ook met sociale en milieuaspecten, vloeit voort uit het besef dat het noodzakelijk is om op de best mogelijke manier met alle belanghebbenden samen te werken en zo de waarde van het grondgebied waarop wij actief zijn, te verhogen.
Fiera Milano bevordert de economische, ecologische en sociale duurzaamheid van de evenementen die in zijn tentoonstellings- en congresdistricten worden georganiseerd en gehost, volgens de beginselen van goed beheer, veiligheid, integriteit en transparantie.
Wil je meer informatie over de beurslocatie? Check dan rechtstreeks hun website.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in Fiera Milano waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Fiera Milano? Wil je loungemeubilair met salontafels huren voor bijvoorbeeld het de EICMA, Eurocucina, CPHI of Salone Internazional del Mobile? Dat is natuurlijk geen probleem. Adexpo levert bureaustoelen, barkrukken, lockerkast of een kapstok voor jouw event bij de Fiera Milano.

 

Van salontafel tot aan een balie, Adexpo heeft het allemaal voor je in voorraad. Ken je de balie serie LYON al? Een witte elegante balie met led-verlichting die je in desgewenste kleur kan instellen. Heb je een oranje huisstijl in je stand, zet dan de led verlichting op oranje! De balie is van het merk Moree. Moree is gespecialiseerd in lichte meubelen en accessoires voor stijlvolle interieurs. De producten zijn gericht op liefhebben van sensuele en stedelijke sfeer. Het merk kenmerkt zich door tijdens het ontwerpen te kijken naar functionaliteit, duurzaamheid en elegant design. Wil je weten welke andere balies en artikelen van Moree Adexpo nog meer in haar gamma heeft opgenomen? Dat kan je hier terugvinden.

De BODA serie van Adexpo komt van de leverancier Tenzo. BODA staat bij Tenzo ook wel bekend als serie FLOW en bestaat uit zittafels en statafels in diverse maten. Tenzo is een Zweeds merk en van originele gespecialiseerd in houten meubelen. Intussen heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en zijn zij internationaal bekend met trendy design meubilair. Lees meer over Tenzo op hun website. Of bekijk welke producten Adexpo van Tenzo in haar assortiment heeft door hier te klikken.

 

 

Wist je dat Adexpo ook op de beurs Salone Internazionale Del Mobile levert? Een jaarlijkse beurs die meestal in april plaats vindt. Het is de grootse beurs ter wereld voor interieurontwerp, waaronder meubels.