SQUARE is gelegen in Mont-des-Arts, een gebied dat vandaag de dag een mooie combinatie biedt van cultuur, energie, zaken en ontspanning. Met zijn rijke geschiedenis was het ooit een middeleeuws paleis van de hertogen van Brabant en vervolgens een Europees machtscentrum onder de Habsburgers, waar de eerste Belgische vorst in 1831 zijn eed aflegde. Het lot van Mont-des-Arts veranderde echter en de welgestelde straten veranderden in een krottenwijk. Uiteindelijk werden de woningen afgebroken en vervangen door een park waar in 1910 de Exposition Universelle et Internationale, een wereldtentoonstelling, plaatsvond. De Kunstberg, die voortdurend verandert, werd in 1958 heropgebouwd en huisvestte de Koninklijke Bibliotheek van België en het Congrescentrum van Brussel, wat het vandaag is. Met zijn ligging vlakbij de Europese instellingen is de cirkel rond en is de Kunstberg opnieuw nauw verbonden met het centrum van de macht in Europa.

SQUARE is trots op de eerste ster van het Ecodynamic-label dat wordt toegekend door het Brussels Milieuagentschap. Ze werken hard om een tweede ster te behalen en deze uitdaging wordt geleid door hun twee eco-coördinatoren, die ervoor zorgen dat Team SQUARE consequent de duurzaamheid van hun infrastructuur en diensten verbetert.
Dit wordt ondersteund door het door GL events geïnitieerde Think Green beleid, dat zich richt op energiebesparing, beter afvalbeheer en ervoor zorgt dat onze volledige toeleveringsketen zich houdt aan onze milieuverplichting.

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen in SQUARE waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in Square? Wil je stoelen of tafels huren voor bijvoorbeeld de EU PVSEC, FT ETNO SUMMIT, ISICEM of de OB? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in Square. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van lamp tot aan bureau. Mocht je gebruik willen maken van designmeubilair zoals bijvoorbeeld het Deense Hay, dan biedt Adexpo een enorme keuze. Denk aan designers als Ronan en Erwan Bouroullec. Allemaal masterpieces die je op je stand kunt hebben. Huur een modulaire balie van Moree op SQUARE. Verkrijkgbaar in rechte en ronde vormen. Gebruik de gekleurde verlichting voor je personal touch.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in SQUARE. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in België? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in België! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via info@adexpo.nl of 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.