Vraag via info@adexpo.nl de prijslijst per 1-7-2024 in Excel aan met het laatste nieuwe design meubilair!

De beurslocatie MECC Maastricht waar Adexpo design meubels levert voor beursstand inrichting

Het verhaal van MECC Maastricht gaat over een team van mensen. Een team dat handelt vanuit de overtuiging om meer te geven dan verwacht. Het klinkt eenvoudig. Maar dat is het niet. Het is dat attente telefoontje wanneer je klant een belangrijke dag heeft, het pro-actief meedenken over een breed scala van vraagstukken. Voor hen is niets te gek. Waarom? Voor hen is maar één onderdeel echt belangrijk: het succes van hun klanten. Om dat te bereiken, zijn ze bereid verder te gaan dan verwacht. Ze zoeken de grenzen op van verwachtingen. Niet alleen in klanttevredenheid. Ook in de letterlijke vorm. Vanuit MECC Maastricht kunnen hun klanten de grenzen over. Als een poort naar Europa met drie landsgrenzen binnen een half uur rijden. Een unieke mix waarin zij geloven. MECC Maastricht bestond in het jaar 2018 30 jaar en heeft deze verjaardag gevierd door zich in te zetten voor een ander. MECC Maastricht  biedt organisatoren en bezoekers de mogelijkheid te kiezen voor een venue waar veiligheid, duurzaamheid en respect voor omgeving onlosmakelijk verbonden zijn met de bedrijfsvoering. MECC Maastricht is dus in 1988 opgericht met als belangrijkste doel economische spin-off te genereren en werkgelegenheid te creëren voor de stad Maastricht en regio. MECC Maastricht slaagt er jaarlijks in zo’n 70 miljoen aan economische spin-off te genereren voor de stad Maastricht en voor extra werkgelegenheid te zorgen, zowel direct als indirect.

Heb je meubilair nodig voor je beursstand, congres of evenement in MECC Maastricht? Wil je fauteuils of koelkasten huren voor bijvoorbeeld de Second Home, Stainless Steel World, NIV Internistendagen of NOG Congres? Dan zit je goed bij Adexpo. Wij regelen je meubilair in MECC Maastricht. Dat wil zeggen, we leveren het op de stand, pakken het meubilair uit en nemen de emballage mee. Van tapijttegels tot een bureau.

Mocht je gebruik willen maken van duurzaam designmeubilair zoals bijvoorbeeld van het Deense merk Kragelund, dan biedt Adexpo een keuze uit een serie fauteuils en banken. Of ben je op zoek naar iets bijzonders op je stand, denk dan eens aan de serie LOUNGE OUITDOOR LED van de firma Moree. Adexpo biedt hierin een kubus, salontafel en statafel met verlichting, die door middel van een afstandsbediening in elke gewenste kleur te stellen is.  Voor je evenement in MECC Maastricht kun je bij Adexpo stoelen, barkrukken, loungemeubilair, banken en tafels etc. huren.

Ook voor alles voor het inrichten van een keuken kun je bij Adexpo terecht. Wij leveren het in MECC Maastricht. Denk aan een waterkoker en een koffiezetapparaat, maar ook aan koelkasten, diepvriezers, flessenkoelers en keukenblokken met een boiler en zelfs een 2-pits elektrische kookplaat.

Laat je inspireren op onze website of neem contact met ons op. Wij kunnen je adviseren met het inrichten van je beursstand in MECC Maastricht. Natuurlijk staan we ook klaar om geheel vrijblijvend een offerte te maken.
Benieuwd naar andere locaties waar wij regelmatig verhuurmeubilair leveren in Nederland? Bekijk hier enkele andere beurslocaties in Nederland! Mis je een locatie? Geen zorgen! Niet alle locaties hebben wij beschreven op onze website. Neem contact met ons op via email info@adexpo.nl of bel ons op 0165 57 39 39 om een offerte op maat te ontvangen.

Beursagenda

Bekijk de Adexpo beursagenda voor alle beurzen waar wij gegarandeerd leveren.

Staat jouw event er niet bij?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!