Nederlands Deutsch English
Inloggen
Gebruiker
Wachtwoord
 
Sets
Nieuwe collectie
Loungemeubilair
Stoelen
Baliekrukken
Barkrukken
Tabouretten
Salontafels
Zittafels
Statafels
Bureaumeubilair
Balies
Opbergmeubilair
Vitrines
Documentatierekken
Keukeninrichting
Overig meubilair
Tapijttegels
Vast tapijt - velours
Vast tapijt - vilt-rib
Vast tapijt - vinyl
Vast tapijt - gras-sisal
Vast tapijt - laminaat
Vast tapijt - toebehoren

Uitlopers

Adexpo BV
Stepvelden 14
4704RM Roosendaal
Nederland
+31-165-573939
info@adexpo.nl

Expodoc licenced service partner


Wie we zijn en wat we doenOp 1 juli 1988 werd Adexpo opgericht door de familie Van Bezooijen, door vader en zoon. Om zich te onderscheiden ten opzichte van de andere aanbieders op het gebied van verhuur meubilair werd al snel gekozen om zich te richten op een onderscheidend designmeubilair assortiment. Al gauw werd Adexpo een belangrijke speler in de verhuurbranche. Eerst nationaal en daarna ook internationaal. Op dit moment beleveren wij zon 600 beurzen door heel West-Europa.

Internationaal meubel- en tapijtverhuurbedrijf Adexpo heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan ! Een groter pand, meer vrachtwagens, internationalisering en een ruimer assortiment. Adexpo verzorgt zowel nationaal als internationaal de inrichting van stands, beurzen, congressen, bedrijfsevenementen (voor zowel kleine partijen als grote aandeelhoudersvergaderingen), sportevenementen, buiten- en binnen evenementen, concerten en alle andere gelegenheden waar een kwalitatieve invulling van (design)meubilair en/of tapijt gewenst is.

Mocht u een artikel zoeken dat wij niet in ons assortiment voeren, schroom dan niet om contact op te nemen. Adexpo denkt graag met u mee!

Adexpo: kwaliteit, service, betrouwbaar, onderscheidend, 24 uur per dag bereikbaar!

Vacatures Privacy policy Disclaimer